iPhone SE Refurbished

iPhone SE Refurbished

De iPhone SE is een in 2016 geïntroduceerde iPhone. De naam staat voor Special Edition. De iPhone SE is qua design hetzelfde als de iPhone 5S. Vanbinnen is dat echter een ander geval. De iPhone SE beschikt over een A9-prossecor en een 12-megapixelcamera! Het beste van twee werelden in een: een goede prijs en hoogstaande kwaliteit. De refurbished iPhone SE is een gebruikt toestel gecontroleerd en waar nodig gerepareerd door ervaren Applespecialisten. Hierna is de iPhone weer zo goed als nieuw! 

4 artikelen

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Nieuwe batterij Refurbished Apple iPhone SE 16GB Space Grey 11638
  Refurbished Apple iPhone SE 16GB Space Grey
  Gratis tempered glass

  Vanaf

  139,00

 2. Nieuwe batterij Refurbished Apple iPhone SE 16GB Zilver 11642
  Refurbished Apple iPhone SE 16GB Zilver
  Gratis tempered glass

  Vanaf

  139,00

 3. Nieuwe batterij Refurbished Apple iPhone SE 16GB Goud 11646
  Refurbished Apple iPhone SE 16GB Goud
  Gratis tempered glass

  Vanaf

  139,00

 4. Nieuwe batterij Refurbished Apple iPhone SE 16GB Rose Goud 11650
  Refurbished Apple iPhone SE 16GB Rose Goud
  Gratis tempered glass

  Vanaf

  139,00

4 artikelen

per pagina
Aflopend sorteren

Waarom dit model?

Hoewel dit toestel in eerste instantie niet vernieuwend lijkt aan de buitenkant, wordt de iPhone SE toch bestempeld als de krachtigste 4-inch telefoon ooit. Zo heeft dit toestel een twee keer snellere processor dan de iPhone 5S en schiet je net zulke scherpe foto’s als de iPhone 6S door de 12-megapixelcamera. Liever toch een video? Geen probleem! De iPhone SE maakt namelijk video's met een kwaliteit in 4K! Dit allemaal verpakt in een vertrouwd design in de kleuren zilver, goud, spacegrijs of roségoud. Oftewel perfect voor zowel zakelijk als privé gebruik.

Service wanneer u het nodig heeft!

De iPhone SE wordt geleverd met gratis garantie en verzending. Ook de bijbehorende oplaadkabel en USB adapter komen kostenloos jouw kant op! Toch nog vragen over de iPhone? Wij staan iedere werkdag telefonisch voor u klaar tussen 11:00 en 17:30 uur. Ook na de aankoop van het toestel staan wij paraat om alle vragen te beantwoorden.