iPhone 6S Plus Refurbished

iPhone 6S Plus Refurbished

De iPhone 6S Plus is de opvolger van de iPhone 6 Plus. Zoals we gewend zijn van de S-series, is de iPhone 6S Plus een geavanceerd model. De hardware is weer verbeterd ten opzichte van haar voorganger. De processor is een stuk sneller. Ook is er meer werkgeheugen. Dit zal zorgen voor een erg snelle telefoon. De iPhone S6 Plus kan erg duur zijn. Bij Partly is de telefoon een stuk goedkoper. Het gaat namelijk om een refurbished iPhone. Dit betekent dat de iPhone eerder is gebruikt. Na gebruik wordt deze iPhone technisch gecontroleerd, gereinigd en waar nodig gerepareerd.

2 artikelen

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Nieuwe batterij Refurbished Apple iPhone 6S Plus 16GB Goud 11614
  Refurbished Apple iPhone 6S Plus 16GB Goud
  Gratis tempered glass

  Vanaf

  199,00

 2. Nieuwe batterij Refurbished Apple iPhone 6S Plus 64GB Goud 11630
  Refurbished Apple iPhone 6S Plus 64GB Goud
  Gratis tempered glass

  Vanaf

  209,00

2 artikelen

per pagina
Aflopend sorteren

Apples kwaliteit tegen een gereduceerde prijs

De iPhone 6S Plus heeft een groter scherm dan haar voorganger. De iPhone beschikt over een Retina HD display van 5,5 inch met een sterker displayglas met 3D Touch. De batterijduur is bij de iPhone 6S Plus ook weer verbeterd en met de Live Photos functie en optische beeldstabilisatie is het gemakkelijker om mooie foto's en video's te maken. Het aanschaffen van een nieuwe iPhone 6S Plus kan erg prijzig zijn. Het kopen van een refurbished iPhone 6S Plus biedt hiervoor uitkomst. De prijs van refurbished toestellen zijn een stuk lager, terwijl de kwaliteit bijna identiek is. De gebruikte iPhone wordt bij Partly door ervaren Applespecialisten gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Partly is zo zeker van de kwaliteit, dat elke refurbished iPhone verkocht wordt met gratis garantie en 30 dagen bedenktijd!

Telefonische hulp door specialisten

Wij geven alle nodige informatie met betrekking tot de aankoop en de installatie van een refurbished iPhone 6S Plus. Ook voor eventuele vragen kun je altijd bij ons terecht. Onze specialisten zijn bereikbaar via onze klantenservice op (030) 227 0154. Ook is Partly bereikbaar via emailadres klantenservice@partly.nl, Facebook en de live-chat. 

Verzending & aftersales

De refurbished iPhone 6S Plus wordt gratis verzonden met verzekering. De iPhone wordt geleverd met een bijbehorende oplaadkabel en USB adapter.